Ja ets pacient?
Primera visita?

Coneix la medicina regenerativa i els seus beneficis!

Què és la medicina regenerativa?

La medicina regenerativa és un conjunt de diferents tècniques i coneixements mèdics que apliquen enginyeria i ciències de la salut per a fabricar substituts biològics a teixits danyats, i en general, a facilitar a l’organisme a regenerar per si mateix els teixits danyats mitjançant tècniques naturals no agressives.

Com la treballem en Arquer?

En Institut Arquer treballem aquesta medicina des del punt de vista mèdic (a través per exemple de la infiltració d’àcid hialurònic, de PRP o factors de creixement, PDA, SARC, càpsula d’oxigenació hiperbàrica, etc), i també mitjançant tractaments nutricionals (amb suplementacions que tenen la capacitat d’actuar a nivell regeneratiu) i fisioterapèutic per a ajudar per exemple amb el procés regeneratiu de lesions (amb tècniques específiques, electroterapia d’última generació, etc).

Alguns dels seus molts beneficis són:

  • Les tècniques de medicina regenerativa tenen poques possibilitats de generar rebuig per l’organisme, al no usar tècniques agressives ni generalment productes químics) .
  • És una alternativa de tractament per a condicions mèdiques com a malalties degeneratives.
  • L’activació de les cèl·lules mare que el propi organisme posseeix ofereix tractaments amb una important millora de l’esperança i qualitat de vida.
  • Poden revertir o alentir una patologia degenerativa..
  • Poden realitzar-se tractaments de rejoveniment i per a alentir l’envelliment (i també per a detenir la caiguda del cabell), amb cremes de PRP personalitzades, elaborades a partir d’una simple extracció de sang del propi pacient..

Llest per al teu primer tractament? Contacta’ns!

Darrera actualització 07/03/2022