Ja ets pacient?
Primera visita?

Diagnòstic mèdic especialitzat i tractament

Unitat de Traumatologia i Medicina de l’esport

En què consisteixen els diagnòstic i tractament mèdic especialitzat?

En primer lloc, el nostre equip de metges especialistes durà a terme una revisió de l’historial mèdic i simptomatologia.
Posteriorment, després d’un diagnòstic integral, en el qual s’aplicaran totes les branques de la medicina de l’esport disponibles, determinarem l’arrel (causa principal) del problema.
És així com definirem el tractament més encertat per a cada cas particular i el derivarem a les unitats de tractament més adequades dins del nostre centre de l’esport.

Cada persona és diferent  i viu la seva patologia de  manera diferent.

Fase de Diagnòstic

Les patologies apareixen (traumatismes a part) degut a alteracions provocades per la diferent capacitat d’adaptació del nostre cos, diferent en cada persona i en cada moment (diferents força, mobilitat, flexibilitat, resistència al dolor, etc.).

Per tant, cal dedicar tot l’esforç i el temps necessaris fins a resoldre no sols el problema, sino sobretot la causa del problema, sovint soterrada en aquestes necessàries adaptacions del nostre cos. Sols així evitarem les recaigudes i, per tant, resoldrem definitivament el problema.

Tractaments mèdics - Medicina

Fase de tractament

Quan parlem d’un tractament, no parlem d’un sol especialista.

Encara que l’equip mèdic és el responsable final de portar el pacient a bon terme, comptem amb la imprescindible intervenció de tot l’equip de l’Institut Arquer.

Les claus de l’èxit?

1

La total implicació del pacient amb explicacions entenedores del seu diagnòstic i del tractament proposat. Així aconseguim la complicitat del pacient en el tractament i el fem proactiu en la seva pròpia millora. Per això la comunicació i el temps emprat en aquesta tasca ha de ser la suficient per aconseguir aquest objectiu.

2

La coordinació i comunicació
amb el nostre equip en les sessions clíniques que realitzem perquè tots els professionals implicats siguin un sol cap pensant en una patologia específica d’un pacient concret

Demana la teva primera visita

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per demanar un primera cita, t’informarem de com et podem ajudar, i des de la primera trucada entendràs que Institut Arquer és una altra experiència diferent al què coneixes fins ara.