Ja ets pacient?
Primera visita?

MASSATGE

Massatge esportiu

Unitat de Traumatologia i Medicina de L’Esport a Barcelona

En què consisteix el massatge esportiu i quan cal

 

Es una de les millors maneres i més senzilles d’ajudar al múscul i a les estructures properes (lligaments, tendons, fàscies, aponeurosis, etc) a recuperar-se més ràpidament dels esforços físics i d’eliminar les sobrecàrregues i contractures musculars.

 

Exerceixen un efecte directe important :

  • De drenatge circulatori venós i limfàtic,
  • De disminució del tó muscular massa elevat,
  • D’augment i facilitació del rec sanguini, molt sovint disminuit i alterat per les tensions musculars,
  • D’allargar mecànicament el múscul perque recuperi la mida que tenia abans de l’esforç físic
  • De prevenció de lesions tendinoses i musculars al eliminar les contractures.

 

En general és una técnica inòcua i molt efectiva, coneguda i practicada des de fa milers d’anys, que permet conèixer el pacient en profunditat i adaptar-se a les seves característiques i preferències personals.

 

Si vols saber més consulta la nostra galeria aquí.

Treballem amb tu per a tu

Primera visita

De llarga durada, per escoltar el relat del pacient, fer la seva història clínica completa, valorar la seva biomecànica, i estudiar les proves que aporta. Depenent de cada cas, pot incloure o no tant la avaluació com el tractament.

Avaluació

Amb totes les proves estudiades i realitzada l’exploració meticulosa del pacient (realitzant una ecografia si s’escau), es realitza el diagnòstic precís causal, s’explica de manera entenedora per obtenir la complicitat del pacient, i es valoren conjuntament amb ell el ventall de les diferents opcions terapèutiques

Tractament

S’inicia el tractament que cerca eliminar tant la causa originaria del problema com les seves conseqüències derivades. Es consensua amb el pacient el tractament més eficaç i adequat segons les circumstàncies personals del pacient. Així, pot incloure la intervenció d’un únic professional, o fer recomanable la intervenció consecutiva o simultània de diferents professionals del nostre Institut

Seguiment

Finalitzat el tractament, pautarem les mesures necessàries de seguiment per valorar la seva correcte evolució, i indicarem el que haurà de fer i no fer el pacient per prevenir-ne les recaigudes.

Treballem amb tu per a tu

Demana la teva primera visita

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per demanar un primera cita, t’informarem de com et podem ajudar, i des de la primera trucada entendràs que Institut Arquer és una altra experiència diferent al què coneixes fins ara.