Ja ets pacient?
Primera visita?

CIRURGIA TRAUMATOLÒGICA

Cirurgia Traumatològica

Unitat de Traumatologia i Medicina de L’Esport a Barcelona

La cirurgía traumatológica en general i la cirurgia de l’esport son disciplines que algunes vegades hem de contemplar dins del possible tractament del paciente, quan les terapies mèdiques i de fisioteràpia son insuficients per proporcionar el grau de millora suficient.

Per això, en cas de requerir tractament quirúrgic, disposem en el propi Institut Arquer de cirurgians especialistes en cirurgia esportiva i de l’aparell locomotor.

A les instal·lacions de l’Institut Arquer es faran les visites d’assessorament i valoració prequirúrgica, plantejant i explicant les diferents opcions quirúrgiques,  així com el seguiment i les pautes de rehabilitació postquirúrgica, ja que no disposem de quiròfans.

Els tractaments quirúrgics es realitzen per tant en les clíniques/hospitals de referència a la nostra ciutat, en els quals els nostres cirugians especialistes disposen de tota l’estructura lógística i humana per realizar les seves intervencions.

En cas de requerir tractament quirúrgic:

Disposem en el propi Institut Arquer de cirurgians especialistes en cirurgia esportiva de primer nivell, de tracte proper, i amb una llarga experiència en els materials i les tècniques més sofisticades.
Cirugia Traumatologia barcelona

Especialistes en cirurgia traumatològica esportiva i general:

Els cirurgians de Institut Arquer son especialment pràctics en solucionar cassos difícils en el mon de l’esport, en els que la avaluació de la lesió, la precisió d’execució, i la sofisticació de les tècniques emprades marquen la diferència en els resultats obtinguts.

L’èxit dels nostres resultats quirúrgics, és la integració de la seva inapreciable labor en un equip que prepara prèviament al pacient per la intervenció (nutrició, fisioteràpia, readaptador), i en fa un seguiment ja des del minut 1 per obtenir una recuperació i reincorporació a la seva pràctica esportiva el més ràpid possible, primant la mobilització precoç davant de la immobilitat, sempre sota la direcció i coordinació del cirurgià responsable.

Les patologies quirúrgiques d’espatlla, de genoll, de maluc i de turmell, així com les tendinoses i lligamentoses, tant agudes com degeneratives per edat o per sobrecàrrega esportiva, son la seva i la nostra especialitat.

En el cas de decidir ser intervinguts per altres traumatòlegs aliens a l’Institut Arquer :

  1. Assessorem sobre la seva necessitat i el moment més adequat per a dur-ho a terme.
  2. Contactem o aconsellem al pacient el cirurgià traumatòleg més apropiat per aconseguir el millor resultat
  3. Proporcionem les explicacions adients i el suport necessari, estalviant temps i duplicitat d’exploracions al pacient.
  4. Pautem el tractament de fisioteràpia previ a la intervenció, per preparar al pacient en el procés postoperatori, i aconseguir que el pacient s’operi en las millors condicions possibles, escurçant el procés postoperatori i millorant de manera apreciable els seus resultats
  5. Pautem la rehabilitació postquirúrgica i la fisioteràpia necessàries, i estem en tot moment al costat del pacient fins al final de tot el procés.
intervenció

Treballem amb tu per a tu

Primera visita

De llarga durada, per escoltar el relat del pacient, fer la seva història clínica completa, valorar la seva biomecànica, i estudiar les proves que aporta. Depenent de cada cas, pot incloure o no tant la avaluació com el tractament.

Avaluació

Amb totes les proves estudiades i realitzada l’exploració meticulosa del pacient (realitzant una ecografia si s’escau), es realitza el diagnòstic precís causal, s’explica de manera entenedora per obtenir la complicitat del pacient, i es valoren conjuntament amb ell el ventall de les diferents opcions terapèutiques

Tractament

S’inicia el tractament que cerca eliminar tant la causa originaria del problema com les seves conseqüències derivades. Es consensua amb el pacient el tractament més eficaç i adequat segons les circumstàncies personals del pacient. Així, pot incloure la intervenció d’un únic professional, o fer recomanable la intervenció consecutiva o simultània de diferents professionals del nostre Institut

Seguiment

Finalitzat el tractament, pautarem les mesures necessàries de seguiment per valorar la seva correcte evolució, i indicarem el que haurà de fer i no fer el pacient per prevenir-ne les recaigudes.

Treballem amb tu per a tu

Demana la teva primera visita

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per demanar un primera cita, t’informarem de com et podem ajudar, i des de la primera trucada entendràs que Institut Arquer és una altra experiència diferent al què coneixes fins ara.