Ja ets pacient?
Primera visita?

TERÀPIES REGENERATIVES

Teràpies regeneratives:
WinBack, Indiba

Unitat de Medicina Regenerativa a Barcelona

La finalitat de totes elles és facilitar al propi cos, en diferent grau segons la técnica o la substància emprada, un efecte regeneratiu dels teixits mesenquimals lesionats (cartílag, tendó, lligament, múscul, càpsula, bursa, aponeurosi)

Les teràpies regeneratives de les que disposem actualment en el Institut son variades, i a 3 nivells: nutricional, fisioterapèutic i mèdic

Teràpies regeneratives barcelona

Medicina regenerativa Nutricional

  • Amb suplementacions que tenen capacitat d’actuar a nivell regeneratiu. No son nombroses encara, però algunes d’elles actúen amb molt bons resultats clinics.
  • Amb la prevenció derivada d’estudis genètics que realitzem, i que permeten saber perque en alguns cassos podem tenir més o menys propensió genètica a patir lesions als músculs, als ossos, als lligaments o als tendons, o perqué algunes substàncies habituals ens son nocives a nosaltres en concret i actuar en conseqüencia.
  • Amb un acurat control de la nutrició i de l’absorció dels nutrients que ingerim, evitant déficits o excessos que intervenen en la capacitat regenerativa del nostre organismo

Medicina regenerativa fisioterapèutic

  • Amb tècniques específiques de fisioterapia i osteopatía que poden ajudar de manera eficaç en el procés regeneratiu de lesions, ja sigui millorant el rec sanguini, el drenatge, l’oxigenació dels teixits, la tensió muscular o la sobrecàrrega tendinosa.
  • Amb aparells sofisticats que entre altres usos, tenen aquesta capacitat regenerativa com:

Teràpies mèdiques regeneratives

La finalitat es aconseguir un efecte regeneratiu directe dels teixits mesodèrmics lesionats (cartílag, tendó, lligament, múscul, càpsula, bursa). Els resultats seran diferents en funció de la substància utilitzada, totes elles mitjançant infiltració, amb excepció de la cambra hiperbárica que mereix un apartat a banda:

  • àcid hialurònic (intraarticular o perilesional). Posseix un efecte més protector i lubricant que propiament regeneratiu. Al mercat n’hi ha de diferents tipus, densitats i preus

Medicina regenerativa com a alternativa al quiròfan en tractament de lesions esportives

La medicina regenerativa actúa sobre  les lesions degeneratives, millora la funcionalitat del seu teixit i augmenta la seva vida útil. És la nova porta de la medicina, que ja ens introdueix a resultats palpables i sorprenents: el futur ja és aquí. Caldrà veure què ens aportarà en els propers anys, en un futur molt proper.

Treballem amb tu per a tu

Primera visita

De llarga durada, per escoltar el relat del pacient, fer la seva història clínica completa, valorar la seva biomecànica, i estudiar les proves que aporta. Depenent de cada cas, pot incloure o no tant la avaluació com el tractament.

Avaluació

Amb totes les proves estudiades i realitzada l’exploració meticulosa del pacient (realitzant una ecografia si s’escau), es realitza el diagnòstic precís causal, s’explica de manera entenedora per obtenir la complicitat del pacient, i es valoren conjuntament amb ell el ventall de les diferents opcions terapèutiques

Tractament

S’inicia el tractament que cerca eliminar tant la causa originaria del problema com les seves conseqüències derivades. Es consensua amb el pacient el tractament més eficaç i adequat segons les circumstàncies personals del pacient. Així, pot incloure la intervenció d’un únic professional, o fer recomanable la intervenció consecutiva o simultània de diferents professionals del nostre Institut

Seguiment

Finalitzat el tractament, pautarem les mesures necessàries de seguiment per valorar la seva correcte evolució, i indicarem el que haurà de fer i no fer el pacient per prevenir-ne les recaigudes.

Treballem amb tu per a tu

Demana la teva primera visita

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per demanar un primera cita, t’informarem de com et podem ajudar, i des de la primera trucada entendràs que Institut Arquer és una altra experiència diferent al què coneixes fins ara.