Ja ets pacient?
Primera visita?

TEST GENÈTIC (LYPOSPORT)

Test genètic Lyposport® a Barcelona

Unitat de Nutrició Clínica

Aquest test engloba els aspectes genètics més rellevants en nutrició, medicina regenerativa i medicina esportiva.

Està enfocat sobretot a la prevenció de possibles lesions, la optimització en els tractaments regeneratius, i la millora del rendiment esportiu per a cada persona en funció de la seva dotació genètica.

La genètica ens permet estudiar la nostra herència biològica. Dit d’altre manera, ens permet conèixer les característiques físiques, metabòliques i funcionals del nostre organisme. Aquesta informació està definida i és present en cada una de les cèl·lules del nostre cos.

Test genètic Lyposport

Què detecten les proves genètiques?

En aquest test estudiem més de 20 aspectes rellevants vinculats amb el teu rendiment esportiu, la teva suplementació i la salut del teu aparell locomotor:

  • Millora del rendiment: coneixent la teva genètica podem adaptar amb la nostre nutricionista la teva alimentació, i conèixer com poden ser els teus entrenaments en funció de les teves aptituds i la teva facilitat en arribar a la fatiga
  • Prendre el suplement adequat: conèixer la teva genética ens permet conèixer els teus mecanismes d’absorció dels suplements, i et podrem així aconsellar quins seran els més beneficiosos per tu i quins no son adeqüats
  • Possibles lesions importants en la pràctica esportiva : conèixer el risc de lesionar-te específicament en determinats teixits, ens permetrà aconsellar-te els millors tractaments preventius per a tu, i establir pautes personalitzades d’entrenament per evitar aquestes lesions i aconseguir que segueixis pràcticant esport durant molts anys.

En què consisteix i com es fa un test genètic

El test es totalment indolor i el realitzem a partir d’una mostra de cèl·lules de l’interior de la boca, obtingudes fregant amb un cotonet com el de netejar les orelles.

Pot fer-se a qualsevol edat.

És més, quan abans coneixem aquestes dades, abans podem intervenir-hi, i actuar a favor nostre de forma preventiva.

Triguem aproximadament un mes en tenir els resultats. És llarg analitzar el teu ADN sencer i analitzar-ne uns gens determinats!!

Una vegada els tenim, la nostra nutricionista t’els explica i t’els interpreta, i entre tots et fem les recomanacions i et donem els consells sobre:

  • Com i què hauries de menjar,
  • Quins suplements t’interessa prendre i quins no et fan falta
  • Quins esports son millor per a tu, i en tot cas, com hauries de practicar el(s) teu(s) esport(s)per prevenir lesions i poder seguir amb ell(s) tota la vida. Prevenció al més alt nivell!!

En total 2-3 visites per saber tot això…

Recorda que la genética és el que ens diferencia a cadascú de nosaltres, i es manté igual durant tota la nostra vida. No canvia.

Per això ens permet  no sols establir les pautes específiques per una persona en concret, sino a més, conèixer els problemes que pot desenvolupar al llarg de la seva vida i actuar preventivament  per evitar la seva manifestació o atenuar-ne les conseqüencies.

Test avalat per SESTRADE, Sociedad Española de Traumatología del Deporte.

Més informació a www.lyposport.es

Treballem amb tu per a tu

Primera visita

De llarga durada, per escoltar el relat del pacient, fer la seva història clínica completa, valorar la seva biomecànica, i estudiar les proves que aporta. Depenent de cada cas, pot incloure o no tant la avaluació com el tractament.

Avaluació

Amb totes les proves estudiades i realitzada l’exploració meticulosa del pacient (realitzant una ecografia si s’escau), es realitza el diagnòstic precís causal, s’explica de manera entenedora per obtenir la complicitat del pacient, i es valoren conjuntament amb ell el ventall de les diferents opcions terapèutiques

Tractament

S’inicia el tractament que cerca eliminar tant la causa originaria del problema com les seves conseqüències derivades. Es consensua amb el pacient el tractament més eficaç i adequat segons les circumstàncies personals del pacient. Així, pot incloure la intervenció d’un únic professional, o fer recomanable la intervenció consecutiva o simultània de diferents professionals del nostre Institut

Seguiment

Finalitzat el tractament, pautarem les mesures necessàries de seguiment per valorar la seva correcte evolució, i indicarem el que haurà de fer i no fer el pacient per prevenir-ne les recaigudes.

Treballem amb tu per a tu

Demana la teva primera visita

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per demanar un primera cita, t’informarem de com et podem ajudar, i des de la primera trucada entendràs que Institut Arquer és una altra experiència diferent al què coneixes fins ara.