Ja ets pacient?
Primera visita?

UNITAT DE MEDICINA REGENERATIVA PDA i SARC

especialidades_ilustracion_regenerativa

Unitat de

Medicina Regenerativa PDA i SARC

Un dels futurs més clars i brillants en la MEDICINA ACTUAL en quant a tractaments innovadors, poc agressius i EFICACOS son la medicina regenerativa, junt amb la genètica.

El seu intens desenvolupament i els coneixements que dia a dia s’incrementen ràpidament i exponencial, ens auguren un futur on moltes de les actuals malalties i lesions podran ser controlades i /o curades.

Estem ja passant de reparar teixits i lesions, a regenerar-los com estaven abans de la malatia o lesió. 

Com es pot fer això? Doncs bàsicament I de manera planera, coneixent com funciona el cos i saben amb cada vegada més detall quins procediments íntims utilitza el cos per funcionar i per reparar/regenerar les múltiples lesions (lesions que el cos té cada dia i repara sense que ens adonem que ho fa).

Aquest coneixement ens permet evitar els tractaments mèdics, farmacològics, de fisioteràpia, nutricionals, etc, que interfereixen amb aquests processos naturals. Això ens permet adequar-los, facilitar els aports de materials que el cos necessita, i que no impedeixin la curació, posant pals a les rodes al procés natural fisiològic.

Dins de la medicina regenerativa tenim moltes eines terapèutiques i coneixements de com fer-ho. La majoria son eines biològiques que s’obtenen del propi cos i exemptes per tant de qualsevol producte químic afegit.

Moltes es coneixen per les seves sigles (PRP, PDA, SVF, SARC, etc), i tenen missions i actuacions diferents, però la medicina regenerativa va més enllà i podem aplicar-la amb tractaments com la càmara o els sacs d’oxigenació hiperbàrica, en tractaments de fisioteràpia, en alimentació i en suplementació nutricional, etc.

I per acabar, el coneixement de la genètica de cada persona ens brinda actualment la fantàstica possibilitat de prevenir malalties i lesions, però ja estem començant a poder tractar algunes malalties per aquesta via…