Ja ets pacient?
Primera visita?

Cámara hiperbárica por tratamientos del sistema circulatorio

En la càmera hiperbàrica és realitzen tractaments per una àmplia varietat d’indicacions mèdiques.

Diabetis, Ulceres i Peu Diabètic
Les ferides produïdes en pacients diabètics són molt difícils de cicatritzar doncs un dels seus efectes és la falta de circulació perifèrica (en la pell) o angiopatía perifèrica que no permet la irrigació a la zona afectada, necessària perquè el procés de cicatrització es realitzi adequadament.
El tractament amb càmera hiperbàrica genera hiperoxia i la major disponibilitat de l’oxigen en els teixits dispara el procés de Angiogénesis o formació de nous gots sanguinis que són la base del procés de cicatrització.
L’augment d’oxigen en la sang aconseguit per la càmera hiperbàrica és antiinflamatori, estimula la formació de nous gots sanguinis, estimula a les cèl·lules que produeixen col·làgen, estimulen l’alliberament de cèl·lules mare i augmenta l’activitat bactericida dels glòbuls blancs.
Tots aquests efectes afavoreixen el procés de cicatrització i reparació de les ferides produïdes per l’avanç de la diabetis.

Ulceres i Curació de Ferides
Les ferides ulceroses arterials i venoses són molt difícils de cicatritzar doncs un dels seus efectes és la falta de circulació perifèrica (en la pell) o angiopatía perifèrica que impedeix la correcta irrigació a la zona afectada i necessària perquè el procés de cicatrització es realitzi adequadament.
El tractament amb càmera hiperbàrica genera una forta hiperoxia i la major disponibilitat de l’oxigen en els teixits inicia el procés de Angiogénesis o formació de nous gots sanguinis que són l’inici del procés de cicatrització. L’augment d’oxigen en la sang aconseguit per la càmera hiperbàrica és antiinflamatori, estimula la formació de nous gots sanguinis, estimula a les cèl·lules que produeixen col·làgen, estimulen l’alliberament de cèl·lules mare i augmenta l’activitat bactericida dels glòbuls blancs.
Tots aquests efectes afavoreixen el procés de cicatrització i reparació de les ferides produïdes per la insuficiència venosa i circulatòria.

Varius i Problemes circulatoris
L’oxigen hiperbàric és indicat per als problemes generals de varices doncs millora la circulació perifèrica i desinflama per efecte de la forta hiperoxia. La reducció d’edema que s’aconsegueix pel tractament redueix els dolors i millora el quadre general del pacient tant en la seva circulació perifèrica com la interna.
El tractament amb càmera hiperbàrica genera una forta hiperoxia i la major disponibilitat de l’oxigen en els teixits inicia el procés de Angiogénesis o formació de nous gots sanguinis que ajuda al procés circulatori i venós.
L’augment d’oxigen en la sang aconseguit per efecte de la càmera hiperbàrica és antiinflamatori, de manera que disminueix el dolor de les zones afectades per la deficiència circulatòria. En resum la regeneració circulatòria, la reducció d’edema i la capacitat antiinflamatori de l’oxigen hiperbàric són un eficient tractament per al pacient.

Persones Grans
Incrementa l’oxigen en els teixits recuperant la mobilitat articular i muscular, millorant les deficiències circulatòries amb augment de la perfusió cerebral, que prevé i alleuja les alteracions neurològiques.

Darrera actualització 07/03/2022