Ja ets pacient?
Primera visita?

Tratamientos neurológicos con la cámara hiperbárica

En la càmera hiperbàrica és realitzen tractaments per una àmplia varietat d’indicacions mèdiques.

Neuropatíes Perifèriques
Moltes dels efectes de les neuropatíes perifèriques són produïdes per inflamacions que afecten teixits nerviosos.
El sistema nerviosos central i perifèric és molt sensible als canvis d’oxigen i mitjançant la càmera hiperbàrica s’eleven les dosis d’oxigen a nivells hiperoxia que desinflama els teixits incloent el teixit nerviós que afecta per exemple les paràlisis facials i altres tipus, accelerant significativament la rehabilitació de les zones afectades.
Els beneficis per al tractament d’aquests quadres clínics es fonamenten en els seus efectes antiinflamatoris, reparació de teixits, millora de la resposta cel·lular i regulació en neurotransmissors.

Rehabilitació de ACV
El tractament amb càmera hiperbárica és molt utilitzat en pacients que van tenir ACV isquémicos sent indicada en els protocols de tractament pels especialistes ja que els efectes del tractament vascularizan la zona afectada i permet a les zones limítrofes prendre ràpidament les funcions perdudes pel ACV, accelerant la rehabilitació i prevenint nous episodis.
L’important increment de l’oxigen transportat per la sang a conseqüència del tractament amb oxigen hiperbárico produeix un augment del flux sanguini cerebral, desinflama les zones afectades partir de la vasoconstricción i disminueix l’edema, estimula els processos de reparació de teixits lesionats, té efectes directes sobre neurotransmisores i augmenta el consum d’oxigen del sistema nerviós central.
Aquests mecanismes acceleren el procés de recuperació i rehabilitació de pacients que han sofert un ACV amb evidència d’excel·lents resultats clínics.

Darrera actualització 07/03/2022