Ja ets pacient?
Primera visita?

Experts en diagnòstic i teràpia integrals

Experts en diagnòstic i teràpia integrals

Entenem que les patologies derivades del moviment poden venir de qualsevol experiència de la vida laboral, esportiva o familiar…I sabem que entendre la vida del pacient, la seva situació personal, la seva disponibilitat horària, el seu entorn, etc. son essencials per fer un bon diagnòstic i un tractament eficaç i adequat a les possibilitats reals.

Per tant, adaptar i personalitzar el tractament són les nostres eines per fer al pacient proactiu i compromès amb ell mateix. L’acompanyem en totes les etapes, des del diagnòstic fins a la recuperació total i a la prevenció de recaigudes.

Treballem amb tu per a tu

Treballem amb tu per a tu

Primera visita

De llarga durada, per escoltar el relat del pacient, fer la seva història clínica completa, valorar la seva biomecànica, i estudiar les proves que aporta. Depenent de cada cas, pot incloure o no tant la avaluació com el tractament.

Avaluació

Amb totes les proves estudiades i realitzada l’exploració meticulosa del pacient (realitzant una ecografia si s’escau), es realitza el diagnòstic precís causal, s’explica de manera entenedora per obtenir la complicitat del pacient, i es valoren conjuntament amb ell el ventall de les diferents opcions terapèutiques

Tractament

S’inicia el tractament que cerca eliminar tant la causa originaria del problema com les seves conseqüències derivades. Es consensua amb el pacient el tractament més eficaç i adequat segons les circumstàncies personals del pacient. Així, pot incloure la intervenció d’un únic professional, o fer recomanable la intervenció consecutiva o simultània de diferents professionals del nostre Institut

Seguiment

Finalitzat el tractament, pautarem les mesures necessàries de seguiment per valorar la seva correcte evolució, i indicarem el que haurà de fer i no fer el pacient per prevenir-ne les recaigudes.

Equip expert en tots els problemes de l’aparell
locomotor, liderat per metges especialitzats.