Ja ets pacient?
Primera visita?

Experts en diagnòstic i teràpia integrals

Experts en diagnòstic i teràpia integrals

Els esportistes, tant si son amateurs com d’alt nivell, son la nostra especialitat: amb ells compartim una manera d’entendre la vida on sempre son presents tant l’esforç personal per superar els reptes que ens proposem, com el fugir del sedentarisme. 

El moviment és vida

El repòs actiu forma part del nostre tractament per aconseguir un ràpid retorn a la pràctica esportiva, i la prevenció per evitar recaigudes o lesions per sobrecàrrega, és el millor dels nostres resultats. Per aconseguir aquesta prevenció, cal :

1

Integrar globalment tots els paràmetres personals que han portat a la lesió (mèdics, biomecànics, fisioterapèutics, nutricionals, psicològics)

2

Fer a l’esportista compromès i proactiu en aquesta labor fonamental, sigui quin sigui el seu esport, el seu nivell i la seva edat.

Treballem amb tu per a tu

Treballem amb tu per a tu

Primera visita

De llarga durada, per escoltar el relat del pacient, fer la seva història clínica completa, valorar la seva biomecànica, i estudiar les proves que aporta. Depenent de cada cas, pot incloure o no tant la avaluació com el tractament.

Avaluació

Amb totes les proves estudiades i realitzada l’exploració meticulosa del pacient (realitzant una ecografia si s’escau), es realitza el diagnòstic precís causal, s’explica de manera entenedora per obtenir la complicitat del pacient, i es valoren conjuntament amb ell el ventall de les diferents opcions terapèutiques

Tractament

S’inicia el tractament que cerca eliminar tant la causa originaria del problema com les seves conseqüències derivades. Es consensua amb el pacient el tractament més eficaç i adequat segons les circumstàncies personals del pacient. Així, pot incloure la intervenció d’un únic professional, o fer recomanable la intervenció consecutiva o simultània de diferents professionals del nostre Institut

Seguiment

Finalitzat el tractament, pautarem les mesures necessàries de seguiment per valorar la seva correcte evolució, i indicarem el que haurà de fer i no fer el pacient per prevenir-ne les recaigudes.

Equip d'experts en esport, liderat per metges referents en l'especialitat de medicina esportiva

Amb llargues trajectòries i experiència en el món de l’esport, treballant en institucions líders a nivell nacional (Car Sant Cugat, Futbol Club Barcelona, Comité Olimpic Espanyol, R.F.E d’Atletisme, R.F.E.Natació, JJOO,  etc,) i amb docència universitària.